Politihestenes Venner
c/o Rytterkorpset
Oslo politidistrikt, Myntgata 5
Postboks 8101 Dep.,
N-0032 Oslo
Tlf. 22 79 48 80 post@phv.no

PADDOCKEN 25 ÅR I 2007

Et trofast medlem ringte avdelingen i sommer og minnet oss på at paddocken faktisk har 25 års jubileum i år. Tenk, det har virkelig gått så langt tid siden hestene for første gang kunne få litt frigang mellom arbeidsøktene, å slippe og bare stå inne på boksen de dagene de hadde fri. Jeg vil faktisk si det så sterkt at i dag ville det være utenkelig utenkelig uten muligheten til å gi hestene den mentale hvilen det er å komme ut i lyset uten rytteren, og kunne krangle litt med kameratene uten å bli satt på plass og skulle måtte oppføre seg ordentlig hele tiden.
Paddocken har gjennomgått noen forandringer gjennom årenes løp, blant annet har den blitt delt. Og etter hvert har vi også delt den mer opp, slik at flere hester kan få være ute samtidig. Ulempen er jo at det blir vanskeligere å ri der, men det er nå viktigere at hestene kan få litt fritid.

Omgivelsene og gjerdet ser ikke så presentabelt ut for tiden, men siden vi har ventet på alt som skal skje i forbindelse med rehabiliteringen, har vi ikke kostet på noen oppussing foreløpig. Derfor vil nok dette se slik ut bort imot ett par år til. Håpet er at den kan fremstå like presentabel som resten av anlegget når dette blir ferdig.